Een follow me printer is de hedendaagse norm voor het beveiligd printen van vertrouwelijke documenten. Zeker binnen organisaties waarin veiligheid en privacy belangrijke speerpunten zijn, is deze technologie niet meer weg te denken. Wilt u ook verzekerd zijn van een veilig en waterdicht printnetwerk? Als specialist in beveiligd afdrukken helpen we u bij JWS MFP Secure Printing graag.

 

Wat is een follow me printer?

Veiligheid speelt tegenwoordig een steeds grotere rol in organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de AVG-wetgeving, maar ook aan financiële afdelingen en HR-afdelingen. Deze ontwikkeling heeft ook gevolgen voor het printen van documenten. Veel organisaties vragen meer functionaliteiten dan een standaard printer of multifunctional heeft. Follow me technologie speelt daarom een steeds grotere rol. Met follow me technologie verstuurt u een document naar uw multifunctional of printer, waarna u het daarmee beveiligd afdrukt. Zo voorkomt u dat uw geprinte documenten in verkeerde handen terechtkomen.

 

Advies, installatie, inrichting en onderhoud onder één dak

Wilt u weten hoe een follow me printer binnen úw organisatie kan bijdragen aan de veiligheid? De specialisten van JWS MFP Secure Printing vertellen u er graag meer over. Dankzij onze ruime ervaring en kennis kunnen wij u helemaal op maat adviseren. Niet alleen over de hardware, maar ook over de follow me software. Bovendien kunnen we, naast maatwerk advies, ook de installatie, de inrichting én het onderhoud voor u verzorgen. Met één vast aanspreekpunt voor al uw vragen houden we het voor u lekker overzichtelijk. Dat scheelt u veel tijd, geld en energie!

 

Meer weten over de follow me printer?

Wilt u graag meer informatie over beveiligd printen? Of heeft u nog andere vragen over dit thema? Neem voor al uw vragen en advies op maat gerust contact met ons op. De specialisten van JWS MFP Secure Printing zijn u graag van dienst. Telefonisch bereikt u ons via 085-7600180, maar u kunt ons ook mailen via info@jws-groep.nl

 

neem contact met ons op
offerte