Een plotter kopen is iets wat u niet dagelijks doet. Een plotter is immers een investering waar u jaren mee vooruit kunt. Daarom is het belangrijk dat u de juiste plotter vindt, die past bij uw gebruik. Maar hoe weet u welke voor u het meest geschikt is? De specialisten van JWS MFP Secure Printing denken graag met u mee. Met uitgebreide kennis van de mogelijkheden en toepassingen helpen wij u de juiste plotter te kopen. Voor nu, maar ook met het oog op uw toekomst.

 

A0, A1 en A2 plotters van toonaangevende merken

JWS MFP Secure Printing is specialist op het gebied van zakelijke documentverwerking. Van A6-formaat printers voor kleine recepten tot een bouwtekening op A0-formaat: voor al uw drukwerk hebben wij de oplossing. Voor afdrukken op A0-, A1- of A2-papier kunt u bij ons een plotter kopen. Een plotter is een speciale printer of multifunctional waarmee u op grootformaat kunt afdrukken. Bij JWS MFP Secure Printing kunt u terecht voor plotters van toonaangevende merken als HP, Kip en Epson. Dankzij ons totaalconcept kunt u bij ons ook zaken als papier en inkt voor uw plotter kopen. Dat is handig!

 

Waarvoor kunt u een plotter kopen?

Plotters zijn dankzij hun papiergrootte erg geschikt voor gebruik in bepaalde branches. Denkt u bijvoorbeeld aan de architectuur en aan de bouw. U kunt als architect, ingenieur of bouwbedrijf een plotter kopen om bijvoorbeeld technische tekeningen, bouwtekeningen of plattegronden te printen. Ook in de wereld van reclame, ontwerp en vormgeving komt een plotter uitstekend tot z’n recht. In deze sector worden plotters veel gebruikt om grootformaat grafisch ontwerp mee af te drukken.

 

Welke plotter past het best bij u?

Als u een plotter wilt kopen, ontdekt u dat plotters er in allerlei soorten en maten zijn. Van heel eenvoudig tot buitengewoon veelzijdig: de mogelijkheden zijn talrijk. Onze specialisten helpen u graag de juiste keuze te maken. Voor deskundig advies op maat kunt u ons bellen via 085-7600180. Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@jws-groep.nl.

 

neem contact met ons op

 

 

offerte